A Review Of بیماری سلیاک

● تنها راه برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک برای جلوگیری از علائم این است که گلوتن را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

متأسفانه تشخیص این بیماری کار دشواری است. اما نشانه‌های خاصی وجود دارد که در صورت مشاهده آنها، بایستی مساله را با پزشک در میان بگذارید.

بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان موجب نارسایی در رشد آن‌ها می‌شود. این کودکان بایستی از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی کنند.

تغییر رنگ مدفوع می تواند نشان بیماری باشد. بیشتر این تغییر رنگ در نوزادان مطرح است اما در افراد بزرگسال نیز به دلیل بیماری تغییر رنگ مدفوع اتفاق می افتد.

بیشترین علائمی که از این بیماری گزارش شده مشکلات گوارشی مثل نفخ شکم، تهوع، کاهش وزن، بی حالی، یبوست و اسهال است. 

بیماری سلیاک قابل درمان نیست و تنها راه اینست که در طول دوره زندگی کودک یک رژیم غذایی فاقد گلوتن داشته باشد. درمان بیماری سلیاک در کودکان معمولا به واسطه پرهیز از مواد غذایی حاوی گلوتن انجام می شود.

بیشتر مواقع طبیعی است که مدفوعتان تغییر رنگ دهد. گاهی تغییر رنگ مشاهده شده در مدفوع، نشان از مصرف ماده بیماری سلیاک روده بزرگ غذایی خاص و یا تغییر رژیم غذایی دارد.

اگر تیزبین و باهوش هستید؛ سه اشتباه مهلک در این تصویر را کشف کنید

فال حافظ روزانه شنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر دقیق

ترند جدید در دنیای شلوار زنانه سال ۲۰۲۴

سرویس مادر و کودک – بیماری سلیاک نوعی واکنش خود ایمنی بدن به پروتئین گلوتن است. این پروتئین در گندم، جو و چاودار وجود دارد. نوزادان و کودکان نوپای مبتلا به سلیاک، در صورت مصرف مواد غذایی دارای گلوتن، دچار مشکلاتی می‌شوند.

اگر چه آزمایش خون می‌تواند راهنمای خوبی در مسیر تشخیص سلیاک باشد، اما اندوسکوپی تنها راه تشخیص قطعی بیماری سلیاک است. پیش از انجام اندوسکوپی برای کودک، با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا از ضرورت انجام آن آگاه شوید.

چهار چوب کبریت رو جابجا کنید تا دو فلش کوچک درست شه

اگر این احساس یبوست را تجربه می کنید، می توانید غذاهای پرفیبر بیشتری مانند لوبیا، سبزیجات، میوه ها و غلات کامل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. نوشیدن مایعات زیاد، فعال ماندن و مدیریت استرس نیز می تواند به کاهش یبوست کمک کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *